Apparatuur leasen

Als professioneel fotograaf heb je goede apparatuur nodig om je beroep uit te kunnen oefenen, maar je hebt niet altijd het budget voorhanden om deze aan te schaffen. Dit kan erg vervelend zijn, zeker wanneer je specifieke apparatuur nodig hebt om een opdracht uit te voeren. In deze situaties kan leasen uitkomst bieden.

Financiële vrijheid

Een financiële buffer houden en tot 100% van je aanschaf financieren?
Dat kan met de lease oplossingen van Colorwood in samenwerking met Actua.

Je bedrijf is in volle groei

Of je nu een eigen onderneming hebt of een freelancer of ZZP'er bent, er komt een tijd dat je gaat nadenken over het investeren in nieuwe apparatuur. Met de financial - en operational lease opties van Colorwood bieden wij een totaaloplossing voor de aanschaf van kapitaalintensieve bedrijfsmiddelen.

Leasen is een slimme manier

Eén van de grote voordelen van lease is dat je financiële buffer in stand blijft, terwijl je toch kunt beschikken over de nieuwste apparatuur. Hiermee garandeer je kwaliteit en zekerheid, wat je klanten zeker zullen waarderen.

Waarmee kunnen wij je helpen?

Meedenken, samenwerken, een onovertroffen voorraad apparatuur en de kennis en kunde om mensen en bedrijven verder te helpen; daar staan wij om bekend. Met het aanbieden van financial - en operational lease gaan we weer een stap verder.

Financial Lease - Dezelfde rechten als je koopt

Bij financial lease mag je de apparatuur op de balans activeren en afschrijven. Je hebt dus dezelfde fiscale voordelen als wanneer je koopt met de zekerheid van vaste rente en vaste kosten gedurende de looptijd.

Met de Lease Calculator kun je live de actuele leasekosten berekenen. Je kiest hierbij zelf de hoogte van de aanbetaling, de looptijd van de overeenkomst en de slotsom.


Operational Lease - Meer financiële ruimte

Bij operational lease staat het bedrijfsmiddel niet op de balans. De leasemaatschappij blijft juridisch - en economisch eigenaar en aan het einde besluit je of je het object aankoopt of teruggeeft aan de leasemaatschappij.


Wij denken graag met je mee!

Heb je vragen? Je kunt ons bereiken per mail service@colorwood.nl of telefonisch op 085 - 760 56 20.


Vragen met betrekking tot leasen en financieringsmogelijkheden worden strikt vertrouwelijkheid behandeld.
Inkomensgegevens lever je zelf rechtstreeks aan bij de leasemaatschappij.