Smartphone

Sorteer

1 - 18 van 27 producten

27 producten

Filteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Smartphone

Smartphone

De kwaliteit van de camera’s op smartphones worden alsmaar beter. Smartphone camera's schieten foto’s en video’s in zeer hoge resolutie, soms zelfs in 4K. Dit soort beelden zie je ook vaker op het nieuws, journalisten maken er namelijk veel gebruik van. Op deze manier hoeven te geen grote apparatuur mee te nemen en zijn ze overal op voorbereid, omdat ze hun smartphone standaard met zich meedragen. Deze vorm van journalistiek wordt ook wel ‘mobile journalism’ (MoJo) genoemd.

Soorten accessoires

Net als bij compact-, systeem- en spiegelreflexcamera's zijn er voor smartphones ook vele soorten accessoires die helpen bij het creëren van nog betere beelden. Het is mogelijk om de kwaliteiten van de camera van je smartphone uit te breiden. Zo kan je bijvoorbeeld een opzetlens gebruiken voor meer opties of een externe microfoon voor beter geluid voor je video’s. Daarnaast kan ook het licht verbeterd worden door middel van een extra lichtbron in plaats van de harde LED-flitser op de telefoon. Wil je stabiele opnamen maken, gebruik dan een statief of een stabilizer zoals een gimbal die speciaal voor smartphones zijn ontworpen. En als je zelf ook graag op de foto of film staat, probeer dan eens een selfiestick of een afstandsbediening (of een combinatie). Bovendien kan je dan opnamen maken vanuit hoeken waar je zelf niet kan staan.

Smartphone accessoires kopen

Bekijk het assortiment smartphones accessoires online bij ons in de webwinkel of kom langs in onze winkel in Alkmaar waar onze collega fotografen voor je klaar staan.