Foto- & Videocamera's

Sorteer

1 - 18 van 52 producten

52 producten

Filteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Fotocamera's

Fotocamera's bij Colorwood

Bij Colorwood vind je altijd een ruim assortiment aan nieuwe en tweedehands digitale spiegelreflexcamera's, spiegelreflexcamera's worden ook wel aangeduid met de afkorting DSLR (Digital Single Lens Reflex Camera). Cameraland heeft een uitgebreid assortiment spiegelreflexcamera's in verschillende prijsklassen. De sensor van een spiegelreflex camera is heel gevoelig, dit kan vooral handig zijn voor het fotograferen met weinig licht.

Iedereen kan fotograferen met een digitale camera

Dat een digitale camera veelzijdige mogelijkheden biedt is bij iedereen wel bekend. Je kunt objectieven verwisselen en je hebt veel instelmogelijkheden. Maar daarmee krijgt dit camera-type al snel het imago dat het alleen voor en door professionals gebruikt wordt. Terwijl je gerust kunt stellen dat iedereen die een hoge kwaliteit eist en geen moment wil missen een goede keuze maakt door te kiezen voor een een digitale spiegelreflexcamera. De automatische functies van een digitale spiegelreflexcamera zijn tegenwoordig zo geavanceerd, dat je in de volautomatische stand meestal direct goede foto's krijgt.

Spiegelreflexcamera's

Misschien wel de allerbelangrijkste eigenschap van de DSLR camera is zijn snelheid. De tijd die verloopt tussen het afdruk moment en de werkelijke foto is minimaal. Daardoor is het heel makkelijk om het juiste moment te pakken. De camera is bovendien meteen klaar voor een volgende foto. Op die manier kun je een aaneenschakeling van fotomomenten perfect getimed vastleggen. Nog een pluspunt van de digitale spiegelreflexcamera: hij stelt ook nog eens extreem snel scherp. Dat komt doordat er een speciale autofocus-module in zit, die ervoor zorgt dat de camera direct weet hoe hij de scherpte moet bijstellen. Wachten totdat je camera klaar is met scherpstellen komt bij de digitale spiegelreflex dan ook weinig voor. Bij serie-opnamen is een digitale spiegelreflex in staat de scherpte te blijven bewaken en te corrigeren als dat nodig is. Er is geen ander cameratype dat zo goed kan omgaan met bewegende onderwerpen. En dat is vooral te danken aan het feit dat er in een spiegelreflexcamera een speciale autofocusmodule zit.

Middenformaat camera's: voor de professionele gebruiker.

Colorwood biedt een uitgebreid assortiment middenformaat camera's en de bijbehorende objectieven en accessoires. De specialisten van Colorwood zijn op de hoogte van alle kenmerken en beproefde merken als Hasselblad en Fuji. Bekijk ook onze tweedehands middenformaat camera's.

Systeemcamera's bij Colorwood

Bij Colorwood vind je altijd een ruim assortiment aan systeemcamera's. Colorwood heeft een uitgebreid assortiment systeemcamera's in verschillende prijsklassen. Een digitale systeemcamera deelt een aantal eigenschappen met een DSLR camera maar is in de meeste gevallen een stuk kleiner. Sommige modellen zijn nauwelijks groter dan een compactcamera. De kwaliteit van digitale systeemcamera's zijn zonder meer van een hoog niveau. Je fotografeert in de meeste gevallen via het lcd-scherm op de achterkant van de camera, die zijn beeld rechtstreeks van de beeldsensor ontvangt. Bij enkele luxere modellen systeemcamera's is ook een elektronische zoeker (of viewfinder) aanwezig, en in weer andere gevallen kun je er een losse elektronische zoeker op aansluiten.

Instap modellen

DSLR camera's zijn niet altijd duur, ingewikkeld en voor professionals. Colorwood heeft een ruim assortiment instap modellen voor een betaalbare prijs en voorzien van de nieuwste hulpfuncties die je al snel vertrouwd maken met je camera en de mogelijkheden. Als je eenmaal bekend bent met de camera kun je kun je deze functie uitschakelen. Alle instap en middenklasse DSLR camera's zijn voorzien van onderwerpsprogramma’s, waarmee je geholpen wordt door de camera met het kiezen van de juiste instellingen, je kan de camera ook de belangrijkste keuzes voor je laten maken. De camera is in staat om keuzes te maken die een ervaren fotograaf ook zou maken. Nog niet helemaal tevreden met de foto? Een heleboel modellen beschikken ook nog eens over creatieve filters, waarmee je speciale effecten kunt toevoegen.

Digitale spiegelreflexcamera’s en de kosten

Een digitale spiegelreflexcamera is al verkrijgbaar vanaf enkele honderden euro's. Natuurlijk zijn er ook digitale spiegelreflexcamera’s te koop voor een veelvoud van deze prijs. Je zult dus wel begrijpen dat er binnen deze categorie een enorme diversiteit zit in de kwaliteit, functies en vorm. Daarom is het altijd verstandig om eerst goed voor je zelf te bedenk hoe en wat je wil fotograferen, voordat je een een nieuwe camera aanschaft. Denk hierbij ook aan de resolutie, de opnamesnelheid en de constructieve kwaliteit. Kom je er niet helemaal uit dan willen we je graag uitnodigen in onze winkel in Waddinxveen, waar professioneel en kundig personeel je zal helpen met het maken van de juiste keuze. Verliefd geworden op een camera maar is deze net boven je prijsrange neem dan een kijkje bij onze tweedehands camera's, in deze categorie bieden we een uitgebreid assortiment camera's aan die door Colorwood gecontroleerd en getest zijn. Op deze modellen geven wij maar liefst 1 jaar garantie. Door deze unieke garantie kun je gerust een tweedehands product bij ons aanschaffen.

Belangrijke merken

De belangrijkste merken in deze categorie voor Colorwood zijn: Nikon, Canon, Sony

Waarom een spiegelreflexcamera van Colorwood?

Bij Colorwood gaan we voor beleving. Fotografie is méér dan apparatuur, méér dan camera's. Wij houden van beeldmakers. Onderscheidend door onze service zijn wij dé beeldspecialist voor professionals.

Colorwood biedt meer dan camera's alleen

Colorwood is de fotozaak van Nederland. Bij Colorwood hebben we alles op het gebied van fotografie en video. High end spiegelreflexcamera's, handige systeemcamera's, compactcamera's, camcorders, action cams, objectieven, filters, fototassen en allerlei verschillende soorten accessoires, we hebben het allemaal op voorraad en is direct leverbaar. De ‘one stop shop’ voor al je camera apparatuur en toebehoren!