Accu's & batterijen

Sorteer

1 - 18 van 124 producten

124 producten

Filteren
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 7
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 7
Accu's & batterijen

Accu’s en batterijen

Laat je niet verrassen door een lege accu, er is niets vervelender dan een een lege accu tijdens een fotoshoot. Digitale camera’s hebben allemaal een accu nodig, maar waar moet je opletten bij het kopen van de juiste accu? Fabrikanten gebruiken voor bijna elke serie een andere eigen soort accu. Je kan dus niet zomaar een willekeurige accu kopen en verwachten dat deze in je camera past. Welke accu je wel moet hebben staat omschreven in de handleiding en de modelnaam van de accu staat in de meeste gevallen ook wel vermeld op de accu.

Kwaliteitsverschil van verschillende accu’s

Koop nooit zomaar een goedkope accu van een onbekend merk. De prijs is misschien aantrekkelijk maar de ervaring leert dat deze accu’s snel leeg raken en kapot gaan. Als je een accu van hetzelfde merk koopt als waar van je camera is weet je zeker dat je een goede accu hebt die voor een lange tijd mee gaat. Deze accu’s zijn wel aan de dure kant. Gelukkig zijn er ook merken die kwalitatief goede accu’s op de markt brengen tegen een aantrekkelijke prijs. Graag adviseren wij onze klanten om een kijkje te nemen bij de accu’s van Hähnel, top accu’s voor een betaalbare prijs.

Reserve accu’s

Reserve accu’s zijn geen overbodige luxe er is niets vervelenders dan een lege accu tijdens een shoot. Gebruik je de camera af en toe en meestal op vakantie dan zal je aan een extra accu genoeg hebben. Fotografeer je het liefst de hele dag en maakt je camera deel uit van je dagelijkse bagage. Zorg er dan voor dat je enkel reserve accu’s mee neemt.