Camerakoffers

Sorteer

1 - 18 van 47 producten

47 producten

Filteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Camerakoffer

Door te kiezen voor een hard case camera koffer is je camera het best beschermt tegen val, stoot en waterschade. Je camera uitrusting is een kostbaar bezit en die wil je graag goed beschermen. Er zijn een heleboel verschillende soorten camera tassen zoals, rugzakken, snuit tassen, schoudertassen en heuptassen. Allemaal prima oplossingen om je camera te vervoeren. Maar als je je camera gear echt goed wil beschermen dan moet je voor een hard case camera koffer kiezen.

Vliegen met een camera koffer

Als je moet vliegen en je camera uitrusting mee moet nemen, doe je dat het liefst als handbagage. Als dat niet mogelijk is dan is de beste manier om je camera met alle lenzen en accessoires mee te nemen in een hard case camera koffer. Net als jij legt je bagage een hele reis af voordat je aankomt op je bestemming. Je koffer gaat door verschillende checkpoints, bagage banden en handen van douaniers. Waar je camera elke keer weer wordt blootgesteld aan schokken en stoten. Het is dus noodzaak dat je camera koffer stevig is en tegen een stootje kan. Er bestaan ook hard case koffers die voorzien zijn van een druk ventiel waardoor de koffer in staat is om te gaan met de drukverschillen tijdens de vliegreis. Je camera koffer is gevuld met een heleboel dure spullen en die wil je natuurlijk niet achterlaten zonder slot. Maar je kan niet zomaar elk slot gebruiken. De douaniers moeten in staat zijn om je koffer te openen en te controleren. Het is daarom belangrijk dat je gebruik maakt van een TSA slot. Lang niet alle TSA sloten passen op je koffer. Pelican heeft daarom de Peli Lock ontwikkeld. Dit slot is TSA goedgekeurd en speciaal ontwikkeld voor hard case camera koffers.

Peli case camera koffers

Een van de betere merken binnen deze categorie is Peli case. Er staan meerdere filmpjes op YouTube waarin ze de koffers van Peli case uitvoerig testen en van grote hoogtes laten vallen. De beste modellen van Peli Case zijn waterdicht, bestand tegen extreme temperaturen en kunnen prima omgaan met de drukverschil tijdens een vliegreis.