Studio flitskoppen

Sorteer

1 - 18 van 24 producten

24 producten

Filteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Studio flitskoppen

Studioflitsers

Studioflitsers zijn speciaal ontwikkeld om het beste uit je studiofotografie te halen. Er zijn een paar hele krachtige een veelzijdige studioflitsers waarmee fotografen hun compositie volledig naar hun hand kunnen zetten. Licht is voor fotografie het allerbelangrijkste, bij het fotograferen van portretten wil je als fotograaf de volledige controle over het licht hebben. De betere studioflitsers beschikken ook over een instellamp waardoor je vooraf je compositie kan samenstellen.

Flitssynchronisatie

Je camera moet op hetzelfde moment afgaan als de flitskop. Als je gebruik maakt van meerdere flitskoppen is het natuurlijk van groot belang dat alles synchroon loopt. Als fotograaf kan je kiezen voor bedrade of draadloze communicatie. Het risico van bedrading is dat er iemand over kan struikelen. Draadloze flitssturing is daarom wat ons betreft de beste manier. Door te kiezen voor een draadloze flash triggers ben je niet langer beperkt door de lengte van de kabels, flash triggers zijn eenvoudig in gebruik,betaalbaar en in staat meerderen studio flitskoppen tegelijk aan te sturen.

Studio flitskoppen hebben accessoires nodig.

Alleen een flitskop, daar heb je niet zo veel aan. Om optimaal gebruik te maken van je studioflitsers heb je ook een aantal lichtvormers nodig. Lichtvormers geven je de creatieve vrijheid om het licht geheel aan te passen naar jouw wensen. Cameraland heeft bijvoorbeeld paraplu’s, softboxen, beauty dishes en speedrings om te bevestigen aan je studioflitser. Daarnaast zijn er nog tal van andere accessoires verkrijgbaar die vooral het gebruik van je studio flitsers moeten vereenvoudigen. Denk hierbij aan lampstatieven, lichtmeters en achtergronden.