Video accessoires

Sorteer

1 - 18 van 37 producten

37 producten

Filteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Video accessoires

Video accessoires

Ook voor de videografen onder ons hebben we een uitgebreid assortiment video accessoires. Til je videografie naar een hoger niveau. Beeld stabilizer, extra grip of externe LED verlichting nodig? Cameraland in Alkmaar heeft het.

Geluid

Geluidskwaliteit wordt vaak onderschat maar is minstens zo belangrijk als de beeldkwaliteit. De standaard microfoons op een camera zijn in de meeste gevallen niet goed genoeg om om alle plekken probleemloos te kunnen filmen. Cameraland.nl heeft verschillende microfoons en recorders om je te helpen met het maken van de perfecte videos.

Gimbal of stabilizer

De meest gebruikte video accessoire is een stabilizer of gimbal. Door gebruik te maken van een gimbal krijg je mooie vloeiende beelden en worden de trillingen in je opnames teruggebracht tot een minimum. Nog niet bekend met een stabilizer? Hoogste tijd je er mee in aanraking komt. Kom langs bij ons in de winkel en ervaar de mogelijkheden en voordelen van een Gimbal

Verlichting

Net als bij fotografie heb je ook voor het maken van een goede film, voldoende licht nodig. Veel videografen maken daarom gebruik van externe verlichting. Tijdens de opnames in een TV studio hangt deze ook helemaal vol met lampen en dat hebben ze niet zonder reden gedaan. De meeste externe camera verlichting is tegenwoordig van LED. Een belangrijk voordeel van LED verlichting is dat het licht goed te regelen is en dat er geen extra warmte van de lamp komt.