tafels & tentenopname

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Opnametafels & Tenten

Opnametafels

Een fototafel of opnametafel wordt veel gebruikt voor productfotografie. Door gebruik te maken van een opnametafel ben je als fotograaf instaat om eenvoudig schaduwvrij productfoto’s te maken. Er bestaan ook systemen die de productfoto’s direct vrijstaand opslaan op je computer. Dit komt goed van pas wanneer je veel producten online moet zetten of als je de foto’s wil gebruiken voor reclamedoeleinden. Cameraland heeft diverse fototafels op voorraad en direct leverbaar.

Fototent

Een lichttent is een hulpstuk om het licht van studioverlichting egaal te verspreiden over een product of onderwerp. Waardoor je geen last hebt van harde schaduwen en het hele product goed belicht is. Opnametenten zijn licht van gewicht, klein opvouwbaar en dus heel eenvoudig mee te nemen naar een klant. Fototenten zijn niet duur en verkrijgbaar in verschillende afmetingen.

360 graden productfoto’s met de Orbitvu

Met een 360 graden fotostudio van Orbitvu maak je professionele productfoto’s met één druk op de knop. De Orbitvu stelt iedere ondernemer in staat om professionele productfoto’s te maken en binnen enkele minuten online te zetten. Het liefst raken klanten de producten aan voordat ze overgaan tot koop. Online is dat helaas niet mogelijk maar met productfoto’s van Orbitvu fotografeer je de kleinste details. Waardoor het lijkt alsof je de producten bijna vast kan pakken. Mede door de snelheid waarmee orbitvu professionele productfoto’s online zet bespaart je een hoop geld. Je product worden met één druk op de knop van 360 graden gefotografeerd, vrijgezet en online gezet. Goede productfoto’s resulteert in meer verkopen en minder retouren.