Statieven

Sorteer

1 - 18 van 489 producten

489 producten

Filteren
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 28
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 28
Statieven

Waarom een camera statief?

Waarom is een camera statief nou zo belangrijk binnen de fotografie? Door gebruik te maken van een statief ben je in staat om je camera stiller te houden waardoor je scherpere foto’s krijgt. Belangrijk om te weten, is dat een camerastatief meer is dan de driepoot die we allemaal kennen. Camera statieven bestaan er veel verschillende soorten en maten. Denk aan: een driepoot, Monopod, Gorillapod of een Beanbag. Maar je kan natuurlijk ook een muurtje of iets anders wat jouw camera zal ondersteunen gebruiken als statief.

Statiefkoppen

Fotograferen met weinig licht, doe je met een statief Bij omstandigheden met weinig licht wordt je bijna gedwongen om met een langere sluitertijd of een verhoogde ISO te werken en soms is het zo donker dat je ze beide moet inzetten om een goede foto te kunnen maken. De stabiliteit van een statief zorgt ervoor dat je met een langere sluitertijd kan fotograferen. Ook als je een keer wil proberen te fotograferen met een ND filter zal je gebruik moeten maken van een goed camerastatief.

Camera statieven kopen

Soorten camera statieven Cameraland.nl verkoopt alle denkbare soorten camerastatieven. Wij hebben: Tripods, Monopods, en Gorillapods altijd ruim op voorraad. Bestel je camera statief veilig en snel online op cameraland.nl. Heb je nog vragen? Dan willen we je graag uitnodigen in onze winkel in Alkmaar waar onze collega fotografen je graag verder helpen.