Flitssets

Flitssets

Vind jouw alles-in-één flitssets en ga flitsend snel aan de slag! Cameraland.nl flitssets geven jouw snel en gemakkelijk een snelle en professionele basis om in de studio aan de slag te gaan. Er is keuze uit zowel instapmodellen tot professionele sets van gespecialiseerde flitsmerken. Weet je niet zeker wat je wilt? Kom langs in de winkel of neem contact op via de klantenservice met één van onze medewerkers.

Voordat je studiolampen gaat kopen, moet je jezelf een eerst een paar vragen stellen. Hoeveel licht heb ik nodig? Hoe ga ik mijn model of onderwerp belichten? Voor een dramatisch effect heb je aan één lamp genoeg maar in de meeste gevallen zal je twee of meer lampen nodig hebben. Door te kiezen voor drie lampen heb je direct veel mogelijkheden en ben je in staat alle belangrijke schaduwen in te vullen. Als je weet hoeveel lampen je nodig hebt moet je na gaan denken over de opstelling. Een opstelling met twee lichtbronnen is een goed uitgangspunt. Je gebruikt één lichtbron als hoofdlamp. De tweede studiolamp kan je op verschillende manieren inzetten, bijvoorbeeld als invullicht of achtergrondlicht.

Studio of locatie

Sommige flitssets komen met een powerpack, zodat ze geschikt zijn voor gebruik op locatie. Voor als en reportageflitser niet voldoende is. Kies voor deze sets als je verzekerd wilt zijn van snelle, constante prestaties van de lampen. Flitssets zijn er in alle soorten en maten. Lichtvormers, tassens, één of meerdere lampen - de keuze wat betreft opties is aan jou. Ben je vaak op pad? Kies dan voor een set met een tas of koffer. Houd je je belichtingsopties graag open? Kies dan voor een set met minimaal 2 lampen. Fotografeer je meestal in de studio? Kies dan voor een set zonder powerpack. Soms komt een flitsset met bijbehorde accessoires, zoals lichtvormers zodat je gelijk aan de slag kan. Maar bij Cameraland.nl is er natuurlijk ook de optie om extra softboxen, snoots, diffusers of flitsparaplu te kopen.

Studio Accessoires

Naast de verlichting zijn er nog ontelbare accessoires te koop die je als fotograaf de mogelijkheid geven het licht helemaal naar je hand te zetten. Denk bijvoorbeeld aan statieven, achtergronden en filters. Maar er bestaan ook een heleboel lichtvormers waarmee je de hardheid en de verspreiding van het licht kan bepalen. Lightshapers zoals: softboxen, beauty-dishes en paraplu’s.