B+W Service Cleaning Kit
B+W Service Cleaning Kit
94,99

B+W Service Cleaning Kit

94,99

Tijdelijk niet leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Maak je set compleet

Omschrijving B+W Service Cleaning Kit

B+W Service Cleaning Kit

Met de B+W Service Cleaning Kit heb je alle benodigdheden om jouw lenzen en filters in topconditie te houden. Naast het reinigen van je lenzen en filters, is deze reinigingsset ook geschikt voor het schoonmaken en onderhouden van bijvoorbeeld verrekijkers. Deze kit bevat een Lens Cleaner spray 50 ml, een Pro Optic microvezeldoekje, een Cyber Clean schoonmaakgel, een filter wrench ø 86 mm, een blaasbalg en een kwast met magneet. De accessoires zitten in een B+W buidel en worden geleverd in een zwarte koker.

Lens Cleaner en Pro Optic microvezeldoekje

Door een vuiltje droog van je lens of filter te vegen heb je kans op kleine beschadigen. Het beste kun je een spray gebruiken lens en filters schoon te maken. Met de B+W Lens Cleaner haal je zelfs de hardnekkigste vlekken eenvoudig van je lens. Spray een klein beetje Lens Cleaner op je lens of filter en veeg de lens daarna schoon met het Pro Optic microvezeldoekje. De lens is dan weer goed schoon, want de B+W Lens Cleaner laat geen restjes achter. Het flesje bevat 50ml Lens Cleaner. De vloeistof is niet brandbaar en niet alcoholisch, waardoor je het veilig mee kan nemen. Zo maak je in een handomdraai je lens of filter weer schoon, overal en altijd.

Cyber Clean schoonmaak kneedgum

Een filter heeft vaak een oneffen rand die voor meer grip zorgt bij het plaatsen van het filter op de lens. De holtes worden op ten duur vuil en kunnen ook een schoonbeurt gebruiken. Het Cyber Clean materiaal zit in het gele potje en is speciaal om oppervlakken schoon te maken die je niet kunt schoonvegen met het microvezeldoekje. Het droge en kneedbare Cyber Clean materiaal kun je enkel gebruiken op droge oppervlakken. Cyber Clean verwijdert elk klein stofje en 99% van de bacteriën. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing voor meer tips.

Filter Wrench ø 86

De B+W Filter Wrench heeft een diameter van 86 mm. Met de Filter Wrench haal je een filter van het objectief zonder vingerdrukken op het glas achter te laten. Hij heeft een roodkleurige zijde van rubber die tegen het filter drukt om het filter los te draaien.

Het onderhouden van je camera is belangrijk

Als fotograaf of filmer ben je zuinig op je apparatuur. Het onderhouden van je apparatuur is noodzakelijk om het in topconditie te houden. Je wilt niet dat je apparatuur defect raakt door zand of kleine stofjes. Ook vingerafdrukken en vetvlekken op je camera zijn niet wenselijk. Daarom is het goed om zichtbaar vuil zo snel mogelijk te verwijderen en om eens in de zoveel tijd alles even na te lopen en schoon te maken met de blaasbalg en kwast.

B+W Service Cleaning Kit

Specificaties
Merk B+W
Soort reinigings accessoire Cleaning kit
Reiniging voor Camera, Display, Filter, Lens
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over B+W Service Cleaning Kit of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice