Masterclass Lightroom door Martin Hols

Masterclass Lightroom door Marin Hols

Masterclass Lightroom door Marin HolsMet veel zelfvertrouwen en controle jouw eigen event-, festival- of muziekfotografie editen?

Op 22 augustus, van 10:30 uur tot 15:00 uur geeft Martin Hold een Masterclass Lightroom bij ons in Waddinxveen.

Martin Hols is een ervaren festival- en eventfotograaf die zich specialiseert op het gebied van kleurrijke fotografie die energie uitstralen en van je beeldscherm afspatten. Met meer dan 200 festivals ervaring en als vaste foto-editor van festivals zoals Lowlands, Pinkpop en Down The Rabbit hole én als fotograaf voor onder andere Tomorrowland, Zwarte Cross en Defqon.1 bewerkt hij per seizoen meer dan 50.000 foto’s. Hij streeft ernaar om elk weekend de hoogste kwaliteit foto’s af te leveren. In zo een kort mogelijke tijd gebruikt hij alle technieken die Lightroom Classic biedt om deze festivals, de artiesten en bedrijven van beeld te voorzien.

Het editen van jouw gemaakte foto’s in Lightroom Classic is erg bepalend voor het eindresultaat. Tijdens deze dag leert Muziek en Festival fotograaf Martin Hols jou van begin tot eind hoe je alles uit jouw foto’s haalt met behulp van Lightroom Classic. Tijdens deze masterclass ga je aan de slag met voorbeeldfoto’s, leer de beste technieken en versnel je je workflow met wel 50%, zodat er meer tijd over is om te genieten van jouw eigen foto’s.

Koop een ticket voor deze masterclass

Colorwood Photo
Fotograaf

Bij Colorwood gaan we voor beleving. Fotografie is méér dan apparatuur, méér dan camera's. Wij houden van beeldmakers. Onderscheidend door onze service zijn wij dé beeldspecialist voor professionals."