Masterclass Lightshaping door Brendan de Clercq

Masterclass Lightshaping door Brendan de Clercq

Masterclass Lightshaping door Brendan de ClercqBreng jij jouw lightshaping skills in de studio naar een hoger niveau?

Op 12 juli, van 12:00 uur tot 17:00 uur geeft Brendan de Clercq een Masterclass Lightshaping bij ons in Waddinxveen.

Op een dag maak ik de meest perfecte foto ter wereld. Eentje waarbij de emotie ten volle uit is vastgelegd. En dat is de reden dat ik de lat in portretfotografie elke dag een stukje hoger leg." Het portfolio van Brendan is een directe weerspiegeling van zichzelf. Zijn eerdere werk was donker en contrastrijk, maar momenteel maakt hij wat levendigere en lichte beelden. De creatieve wereld om hem heen is een grote inspiratie. Brendan de Clercq, geboren in 1964 te Dublin, is een professionele portret- en fashionfotograaf én een mixed media artiest. Zijn Franse vader was een veelgeprezen fotograaf en documentairemaker die overduidelijk zijn sterke en beeldende visie heeft overgebracht op zijn zoon. Het werk van Brendan kenmerkt zich door krachtige beelden met een duidelijke emotionele expressie. Zijn doel is dat de kijkers emotioneel worden geraakt door zijn beelden en de verschillende lagen binnen een beeld begrijpen.

De Clercq is internationaal bekend als ambassadeur van drie bekende grote merken: Sony, Profoto, Eizo en Nanlite. Brendan is de enige gecertificeerde trainer van Profoto in Nederland en hij heeft zich gespecialiseerd in Lightshaping. Hij wordt geroemd om de fervente manier waarop hij zijn kennis over fotografie weet over te brengen op andere fotografen door het geven van workshops en intensieve masterclasses.

Wil jij deze kleinschalige Masterclass van Brendan bijwonen om jouw lightshaping skills naar een hoger niveau te brengen? Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar!

*Let op: Tijdens deze Masterclass zal er content materiaal geschoten worden. Bij deelname aan dit event stem je in met het gebruik van content voor promotionele doeleinden binnen Colorwood Photo.

Koop een ticket voor deze masterclass

Colorwood Photo
Fotograaf

Bij Colorwood gaan we voor beleving. Fotografie is méér dan apparatuur, méér dan camera's. Wij houden van beeldmakers. Onderscheidend door onze service zijn wij dé beeldspecialist voor professionals."